Lidt om mig selv

Hej! Jeg hedder Emil, og jeg startede denne hjemmeside sammen med min mor i 2005, da jeg var 7 år gammel. Jeg bor i Taulov i Fredericia sammen med min far, mor og min lillebror Lucas.

Jeg interesserer mig for mange ting som f.eks. dinosaurer, akvariefisk, PlayStation-spil, fodbold og svømning. Men naturen er nok det, der optager mig mest.
Der findes utrolig mange spændende dyr i naturen omkring os. Og det eneste det kræver for at opleve noget spændende på en udflugt er at holde øjne og ører åbne. Så husk det!

Hvis du har lyst, kan du klikke rundt på siderne og læse lidt om forskellige dyr - eller bare se på billederne.

Jeg vil i øvrigt blive meget glad, hvis du vil skrive i Min Gæstebog

I sommeren 2006 fik jeg en kattekilling, der er rigtig sød og fræk. Den hedder Mille, og den er født den 28. april 2006.

Mille er voksen nu, og hun er en rigtig livsnyder. Om sommeren elsker hun at ligge og dase i solen. Hun elsker også at spise lækker mad (selvom hun er en smule kræsen), - og hun kan godt lide Kims Ostepops. Hun jager fugle og mus i haven, og hun drikker helst vand af vandhanen - ikke af sin skål. Om natten synes hun, det er hyggeligt at sove sammen med os i vores senge.

Det værste Mille ved er nytårsfyrværkeri og biler.

 

Min lillebror Lucas elsker også dyr, og det er sjovt at vise ham de forskellige dyr, som vi finder, når vi tager ud i naturen. På billederne herunder er Lucas kun 2 år gammel.

På billedet til venstre har han fået øje på en edderkop, og på billedet til højre viser jeg ham en krabbe - dén tør han nu ikke at røre ved.

Du kan klikke på billederne, hvis du har lyst til at se dem i større format.

Lucas kigger på en edderkop! Klik hvis du vil se et større billede!Jeg viser Lucas en krabbe! Klik hvis du vil se et større billede!

Lucas synes vist, at frøer er ulækre og slimede at røre ved - men den er nu alligevel også lidt sjov.

På billedet til højre kan han ikke forstå, hvor frøen er blevet af.

Frøen er vist lidt ulækker at røre ved! Klik hvis du vil se et større billede!Hvor blev frøen af? Klik hvis du vil se et større billede!